Over Bouwwerken Vermeiren

Een gevestigde waarde

Sinds de oprichting is Bouwwerken Vermeiren een echt onafhankelijk familiebedrijf. Al meer dan 40 jaar zijn we een gevestigde waarde in de Antwerpse bouwsector. Gedurende deze periode zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met meer dan 60 mensen.

Bouwen in vertrouwen.

Met voldoende eigen vermogen kan er in vol vertrouwen verder gebouwd worden aan de toekomst. Ongeveer een halve eeuw ervaring heeft ertoe geleid dat Bouwwerken Vermeiren borg staat voor vertrouwen en kwaliteit.

Persoonlijke begeleiding.

Onze eigen klantencoördinator bespreekt rechtstreeks met de klant en/of koper de mogelijkheden. Zodat de aankoop volledig volgens de smaak en het budget van de klant is. De gemaakte keuzes worden rechtstreeks afgestemd met de werkmensen op de werf.

Eigen toonzaal.

Als klant heeft u de mogelijkheid om uw materiaalkeuzes te maken volgens het standaardbudget. Wij stelden zelf een uitgebreid assortiment samen waaruit u kan kiezen binnen onze standaarden. Mocht u hier uw keuze niet in vinden, dan verwijzen we u door naar de vooropgestelde leveranciers.

Enkele statistieken

Jaren ervaring
0
Afgewerkte projecten
0
Tevreden klanten
0