Zuidpark Beveren

Gelegen in een oase van groen en toch vlakbij het centrum van Beveren.

Luxueuze afwerking

Dankzij de slimme ontwerpen wordt iedere ruimte optimaal benut en geniet u een maximaal gevoel van privacy. Het neutraal moderne ontwerp betekent dat de woningen in iedere stijl ingericht kunnen worden. Alle appartementen genieten een onbelemmerd zicht op het omliggende groen en de meesten hebben tevens zicht op de vijver. De zuidwestelijke oriëntatie betekent dat u telkens opnieuw van de mooiste momenten van de dag geniet.

Wonen in een oase van groen

Door de keuze voor materialen zoals hout en architecturaal beton geniet het ZuidPark een natuurlijk aanvoelende inplanting. Het verkeersluwe domein huist 45 ondergrondse parkeergelegenheden, 22 garageboxen en 11 bergingen.

De nieuwste technieken en materialen

Onze architecten werken met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken waardoor ZuidPark aan de laatste energienormen voldoet. Alle woningen zijn uitgerust met het ventilatiesysteem D zodat verse lucht continue kan circuleren.

Wonen in een oase van groen biedt enorm veel voordelen

De 58 energiezuinige woningen, ieder met eigen tuin en/of terras, bieden kopers de keuze tussen één, twee of drie slaapkamers. 

De gemeenschappelijke natuurvijver en wandeltuinen vormen het kloppende hart van ZuidPark

Appartementen
15
autostaanplaatsen
17
natuurvijver
151m³